LetsGoDigital - CES 2003 - Show Report - PNY kondigt nieuwe CompactFlash geheugenkaarten aan
PNY kondigt nieuwe CompactFlash geheugenkaarten aan
PNY maakt het voor professionele en semi-professionele fotografen mogelijk hun digitale opnamen met grote snelheid weg te schrijven of terug te lezen door CompactFlash geheugenkaarten te introduceren die een snelheid kunnen bereiken tot 3.2 megabytes per seconde. De nieuwe PNY Optima CompactFlash geheugenkaarten krijgen het etiket 21x overdrachtsnelheid opgeplakt.
De geheugenkaarten zullen in het eerste kwartaal van 2003 op de markt verkrijgbaar zijn via verkooppunten, of via de e-commerce in Amerika en Europa. De nieuwe PNY CompactFlash geheugenkaarten zijn speciaal ontworpen voor de professional of de enthousiaste hobby fotograaf die een high-end camera hanteert en gebruik wil maken van een verbeterde schrijfsnelheid. Deze CompactFlash type I geheugenkaarten zullen in een opslagcapaciteit van 128, 256 en 512MB uitkomen en zullen de meest gangbare digitale camera's ondersteunen.
Volgens Paul Wasek, senior marketing manager voor flash media en aanverwante PNY producten, zijn de nieuwe PNY Optima CompactFlash geheugenkaarten ideaal voor die fotograaf die snelle momentopnamen wil vastleggen. Hoe meer geavanceerde "snelle" digitale camera's op de markt verkrijgbaar zullen worden, hoe meer vraag er zal zijn naar snelle opslagmedia. PNY wil aan deze vraag voldoen met de introductie van de Optima opslagmedia.
PNY biedt een volledige lijn van digitale oplossing aan om de professional tegemoet te kunnen komen aan al zijn of haar wensen. Naast de Optima CompactFlash geheugenkaarten heeft PNY ook SmartMedia, MultiMedia en Secure Digital geheugenkaarten, maar ook kaartlezers (Combo) en PCMCIA adapters.
CES 2003 CES 2004 CES 2005 CES 2006 CES Show LetsGoDigital