LetsGoDigital - CES 2003 - Show Report - Ulead introduceert DVD Pictureshow 2 Digital Camera software
Ulead introduceert DVD Pictureshow 2 Digital Camera software
Gedurende de CES show heeft Ulead haar nieuwste softwarepakket voor het organiseren van de opnamen en het mogelijk maken deze opnamen om te zetten in een digitale diashow, voorgesteld aan het grote publiek. De Ulead DVD Pictureshow 2, Digital Camera Suite, is een zeer krachtig softwarepakket om digitale media te kunnen beheren en om digitale diashows vakkundig in elkaar te kunnen zetten. Het pakket is inclusief DVD Pictureshow 2, de meest recente versie om digitale diashow in elkaar te kunnen zetten, en Photo Explorer 8, de laatste versie van Ulead om digitale media te kunnen beheren.
Het softwarepakket is gericht op de bezitter van een digitale camera, die op zoek is naar enen handig hulpmiddel om al die digitale opnamen te kunnen beheren of te delen met familie, vrienden of kennissen. De consument kan met dit programma tot 99 digitale diashows compleet met titels of vertalingen op 1 CD eigenhandig in elkaar zetten. Zodra een digitale diashow klaar is, kan deze op CD of DVD worden gebrand en via een televisie en DVD speler worden bekeken. Zowel DVD Pictureshow als Photo Explorer, beiden recentelijk onderscheiden voor het meeste complete en betaalbare softwarepakket voor de consument, vormen samen een zeer compleet pakket.
De DVD Pictureshow 2 is zeer gebruikersvriendelijk om te bedienen en is voorzien van een eenvoudige menustructuur om te komen tot een fantastische digitale diashow. Diverse digitale effecten staan tot de beschikking en de ondersteuning van WAV en MP3 bestanden maken het geheel compleet. Via een Hollywood-style menu kan er gekozen worden voor een bepaald thema of kan er een geheel naar eigen wens nieuwe achtergrond gemaakt worden.
Photo Explorer 8 biedt zeer eenvoudig te bedienen opdrachten om allerlei digitale media te beheren. Met diverse nieuwe tools kunnen nog eenvoudiger grote partijen digitale opnamen sneller georganiseerd worden. De Ulead DVD Pictureshow 2 is verkrijgbaar in Noord-Amerika via de retailkanalen tegen een adviesprijs van $49,95, de elektronische versie kan via www.ulead.com tegen het hetzelfde bedrag worden besteld. Geregistreerde gebruikers kunnen voor $34,95 een upgrade bestellen of eventueel voor $29,95 een upgrade via www.ulead.com bestellen. Photo Explorer 8 is ook als stand-alone verkrijgbaar via een elektronische download voor $29,95 via www.ulead.com.
CES 2003 CES 2004 CES 2005 CES 2006 CES Show LetsGoDigital