Concord Eye-Q 4360z - CES 2004
Links:   CES 2005  -  CES 2006  -   PMA   -  IFA  -  Photokina  -  CeBIT  -  LetsGoDigital  -  Digital Camera Reviews  -  Buy Digital Camera
Uitlevering van de Concord Eye-Q 4360z
Concord Camera, een leider op het gebied van hoogwaardige laaggeprijsde digitale camera's, kondigde vandaag tijdens de CES show, Las Vegas, de uitlevering aan van hun nieuwe 4 megapixel, 3x optische zoom, richt & schiet digitale camera: de Concord Eye-Q 4360z. Doelgroep is de prijsbewuste consument die een hoogwaardige, hoge resolutie camera wil tegen een lage prijs; de Concord Eye-Q 4360z heeft een 4 megapixel CCD sensor, geavanceerde optiek, een 3x optische zoom en een 6x digitale zoom (18x zoom in totaal), belichtingscontrole, en 30 beelden per seconde AVI video.
Copyright 2004 © Http://www.LetsGoDigital.org
Digitale fotografen die nog vertrouwd moeten raken met digitaal foto-graferen zullen ontdekken dat ze met deze camera eenvoudig leuke foto's kunnen maken met de ingebouwde automatische functies, terwijl de meer ervaren gebruiker zal ervaren dat de gebruiksvriendelijke interface zorgt voor intuïtieve toegang tot de subtielere fotografische functies, zoals belichting en witbalans controle. De opnamemogelijkheid van AVI video met 30 beelden per seconde van de Concord Eye-Q 4360z laat hem met kop en schouders uitsteken boven veel andere digitale camera's, die 15 á 16 beelden per seconde bieden. Met 30 beelden per minuut zullen de mini movies er realistischer en spannender uit zien. De lengte van de videoclip hangt af van de capaciteit van de SD kaart en de video kan met de hele familie bekeken worden op een t.v met de bijgeleverde video out kabel.
Om de consument de kosten van batterijen te besparen levert de Concord Eye-Q 4360z deze erbij, twee oplaadbare NiMH AA batterijen, een batterij oplader voor 4 batterijen en een energiemeter die constant op de 1.5 inch TFT LCD display het energiegehalte toont en aangeeft wanneer de batterijen vervangen moeten worden.
Verpakt in een compacte behuizing biedt de Concord Eye-Q 4360z 16MB intern geheugen om foto's te kunnen nemen zelfs zonder een SD geheugenkaart en een volledige reeks geavanceerde fotografische functies zoals: AVI video modus, Continu opname voor actieopnames (ongeveer 7 beelden, 3 beelden per seconde), een Macro scherpstel functie vanaf 10 cm, automatische en door de gebruiker gekozen witbalans en voorgeprogrammeerde belichtingsinstellingen voor Vuurwerk, Nacht, Party, Strand/sneeuw, Zonsondergang en Nachtportret en vijf flitserinstellingen inclusief auto, invulflits, rode ogen reductie, flits uit en nacht om verzekerd te zijn van mooie foto's onder alle omstandigheden.
De Concord Eye-Q 4360z is voorzien van de door Concord ontwikkelde auto focus technologie en gespecialiseerde optiek, die tezamen met Concord's geavanceerde engineering technologie leiden tot scherpe, duidelijke foto's, en die vergrotingen mogelijk maken in een hoge resolutie. De gepatenteerde optische zoomlens is voorzien van zes glaselementen in 6 groepen en asferische lenzen om de scherpte te verbeteren en de fotografische kwaliteit te maximaliseren in een lichtgewicht zoom model. "We hebben een ongelooflijke groei gezien van mensen die voor het eerst een digitale camera kochten en van vele prijsbewuste consumenten die meer resolutie wensen en meer spannende functies," zegt Mr. Urs. W. Stampfli, senior Vice President en Director of Global Sales & Marketing van Concord Camera. "De Concord Eye-Q 4360z biedt de gebruiker een uitgebreide functieset, voor meer flexibiliteit, meer gebruikersgemak en betere kwaliteitsresultaten voor een betaalbare prijs."
De Concord Eye-Q 4360z is nu verkrijgbaar bij de Concord retailers en is compatibel met Windows 98, 98SE, 2000, ME, XP en Mac OS 9.0 en hoger. De camera wordt geleverd met een meertalige gebruiksaanwijzing en een quick start gids, een mini USB kabel, een t.v. kabel, een polskoord, een tasje, oplaadbare batterijen en batterijlader, ArcSoft Photo Impression 2000, DirectX 9.0 en Adobe Acrobat Reader 5.1