Maxell introduceert nieuwe digitale camera batterij oplader - CES 2004
Links:   CES 2005  -  CES 2006  -   PMA   -  IFA  -  Photokina  -  CeBIT  -  LetsGoDigital  -  Digital Camera Reviews  -  Buy Digital Camera
Maxell introduceert nieuwe digitale camera batterij oplader
Maxell Corporation America introduceert een nieuwe Lithium Ion digitale camera batterij oplader, de DC3000 tijdens de CES show in Las Vegas. Deze batterij oplader komt tegemoet aan de steeds groter wordende energie eisen die de functies van een digitale camera vragen. Nieuw voor de CES, krijgt de Maxell DC3000 een adviesprijs mee van $49.99 en laadt hij alle gangbare merken batterijen op, inclusief drie en zeven volt modellen. Hij heeft een AC/DS power adapter om thuis of in de auto te gebruiken. Het model heeft een duidelijke gebruiksaanwijzing voorop en een complete lijst van compatibele batterijen achterop.
Copyright © 2004 Http://www.LetsGoDigital.org
"De verkoop van digitale camera's stijgt nog steeds, gedeeltelijk omdat ze zo gemakkelijk en flexibel in het gebruik zijn dat de consument meer foto's maakt dan hij deed met zijn conventionele camera. Het verhoogde gebruik en het feit dat digitale camera's enorme energieverslinders zijn, heeft de consument ervan overtuigd dat de geavanceerde functies vragen om een goede batterij oplader, dat is geen luxe, dat is een noodzaak," zegt Peter Brinkman, Maxell's marketing vice president. "Maxell komt aan deze eis tegemoet met een batterij oplader die gekenmerkt wordt door een gebruikersvriendelijk uiterlijk, een sterke on-shelf aanwezigheid en een krachtige merknaam. Wij adviseren een batterij plan-o-gram voor de digitale camera bij onze handelaren. Wij bieden hen ook de vergelijkingsgids als een oriënterings tool voor een complete batterij vervangingsoplossing voor digitale camera's."
Brinkman noemt continu opname, vergroot aantal pixels, LCD displays en high-speed gegevensopslag als zijnde de functies die grote eisen stellen aan de batterijen van een digitale camera. Hij zegt dat de geavanceerde lithium-ion chemische samenstelling van Maxell is gemaakt om de oplossing voor deze eisen te bieden. Armando Silva, product manager voor consumenten batterijen bij Maxell voegt hieraan toe: "De gebruikersvriendelijke behuizing van onze nieuwe batterij oplader, bezit een sterke link met het merk Maxell, terwijl de toepassingen van de digitale camera worden benadrukt, aanhalend de chemische batterij samenstelling en naar voren brengend de compatibiliteit van het cameramerk."
Maxell Corporation America, een technologisch en marketing leider, is een fabrikant van digitale media producten voor consumenten, professionelen en gegevens opslag toepassingen. Maxell is al 30 jaar een gerenommeerd merk dat een uitgebreide reeks van digitale tape en disc gebaseerde opname mediaproducten voor consumenten levert, audio, video, camcorder en gegevensopslag toepassingen. Het bedrijf fabriceert en brengt ook een grote reeks van consumenten batterij producten op de markt, alsmede een complete reeks van zorg- en onderhoudsaccessoires, hoofdtelefoons en hands-free headsets.