Van CES 2004 tot PMA 2004
Links:   CES 2005  -  CES 2006  -   PMA   -  IFA  -  Photokina  -  CeBIT  -  LetsGoDigital  -  Digital Camera Reviews  -  Buy Digital Camera
Van CES tot PMA...
Het LetsGoDigital team is blij om u de hoogtepunten en het nieuws van de CES show, Las Vegas gebracht te hebben. We willen Steve Sanders van Amerika's grootste website, Steve's Digicams bedanken, voor het publiceren van ons CES verslag.
Copyright 2004 © Http://www.LetsGoDigital.org
En het LetsGoDigital team zal er binnenkort weer zijn met een LIVE VERSLAG van de PMA show vanuit Las Vegas, Nevada, USA, die plaatsvindt van 12 tot en met 15 februari 2004. Reizend rond de aardbol brengen wij u wederom alle nieuwigheden, digitale camera introducties en ander nieuws heet van de naald, vanaf de showvloer!

Spoedig zult u er alles over kunnen lezen op: www.pma-show.com. Bookmark deze URL want hier gaat het allemaal gebeuren!

Vergeet vooral niet onze website te bezoeken op: www.letsgodigital.org, waar we doorgaan met het publiceren van het dagelijkse nieuws in verscheidene talen.
Wilt u op de hoogte blijven van de actualiteiten op gebied van digital imaging dan kunt u zich hier aanmelden voor het ontvangen van de periodieke nieuwsbrief.