Olympus Camedia C-7070 Wide Zoom | CES 2005 | First Impression
CES 2005
Click here to read the Olympus C-7070 First Impression!
Want to read more news.... click here for a visit at LetsGoDigital Magazine!
First Impression: Olympus Camedia C-7070 Wide Zoom
Blijft scherpgesteld: zelfs bij bewegende onderwerpen! Door het 143-punts dual auto focus systeem zijn fotografen altijd verzekerd van het vastleggen van scherpe beelden. Een rasterpatroon van 13x11 beslaat 75% van het verticale gebied van het frame en ongeveer 87.5% van het horizontale gebied. Een passieve externe sensor en een CCD met DDL contrast detectiesysteem worden gebruikt om de meest accurate scherpstelling te krijgen en een AF hulplicht is voorhanden voor extra precisie bij fotograferen in het donker. Voor de eerste keer bevindt zich de AF target functie in een compact camera van Olympus. Deze functie vergemakkelijkt een scherpe belichting van bewegende beelden dankzij zijn Predictive proces. Hij gebruikt de externe AF sensor om de afstand te meten van het bewegende onderwerp en berekent de positie waar het onderwerp zich zal bevinden op het moment dat de ontspanknop wordt ingedrukt.
Ondersteunt elke creatieve handeling: De C-7070 WIDE ZOOM is voorzien van het volledige scala aan automatische functies, inclusief zeven voorgeprogrammeerde scènes waarbij zelfs interessante instellingen voor onderwaterfotografie. Maar de volledig handmatige bediening zal de gevorderde fotograaf pas echt overtuigen. Volledige controle over de belichting, scherpstellen, witbalans, ISO, diafragma of sluitertijd en meer, staat ter beschikking.
Olympus Camedia C-7070 Wide Zoom
Olympus Camedia C-7070 Wide Zoom
Natuurlijk beperkt deze camera zich niet alleen tot het maken van foto's. Ook videoclips met geluid kunnen opgenomen worden, waarbij de opnametijd afhangt van de geheugenkaart die gebruikt wordt. Resultaten kunnen bekeken worden op de 4.5cm variabel verstelbare LCD display. Deze laatste is bevestigd aan een flexibele scharnier, die omhoog gebracht kan worden en 270° gedraaid kan worden om een helder beeld van het onderwerp te krijgen zelfs van vanuit moeilijk bereikbare perspectieven.

Snelheid is de sleutel:
De C-7070 WIDE ZOOM kan niet alleen bogen op een snelle opstarttijd en een zeer korte ontspanvertraging om de gebruiker dat ene belangrijke moment te laten vangen, maar is daarnaast uitgerust met TruePic TURBO. Beeldprocessing gaat daardoor versneld zodat beelden sneller na elkaar genomen kunnen worden terwijl de beeldweergave en betrouwbaarheid verbeterd worden.
Terug Verder
Back to the CES main page.
CES 2005 coveage - LetsGoDigital - Just one click away!