CES 2005 - Het einde van de CES show!
CES 2005
For more news about Digital Imaging surf to our Online Magazine...
Het einde van de CES show!
Het LetsGoDigital Team hoopt dat u genoten heeft van de veelheid aan artikelen, die wij u ook dit jaar weer brachten. Wij willen iedereen die meegewerkt heeft om deze show weer tot een succes te maken vanaf deze plaats bedanken. U, als bezoeker en lezer op de eerste plaats. Zonder u geen show! En verder onze (inter)nationale collega's die onze show met een link op hun site geplaatst hebben.
CES Showfloor
Vele innovaties en nieuwe camera's passeerden de revue. Diverse merken introduceerden nieuwe camera's, maar wat staat ons nog te wachten van andere merken zoals Canon en Nikon en Konica Minolta? Ongetwijfeld zal de komende PMA show in het teken staan van een groot aantal zeer interessante introducties. Zullen enkele fabrikanten met een verrassing komen? Wij weten ondertussen dat er enkele introducties tussen zitten die zeer de moeite waard zullen zijn, zowel qua innovatie als prijs/kwaliteit verhouding! Het blijft nog even een verrassing, maar bookmark alvast de speciale PMA website die wij zullen gaan ontwikkelen!
CES Showfloor
Over een paar weken is het al zo ver: blijf bij ons want de PMA show staat alweer voor de deur. Hij wordt dit jaar gehouden van 20 t/m 23 februari 2005, in het Orange County Convention Center te Orlando, Florida, VS. Het team van LetsGoDigital zal u een live verslag brengen rechtstreeks van de showvloer! De koffers zijn al bijna ingepakt, de 'inkt' van het CES 2005 verslag is net droog en de tickets liggen klaar om Nederland te verruilen voor het altijd levendige Florida! Ga met ons mee via: http://www.pma-show.com .
CES
Back to the main index
LetsGoDigital - Camera Adviser
CES 2005 coveage - LetsGoDigital - Just one click away!