CES 2005 - SanDisk onthult kleurrijke "omhulling" voor Cruzer
CES 2005
For more news about Digital Imaging surf to our Online Magazine...
SanDisk onthult kleurrijke "omhulling" voor Cruzer
Het zijn kleine bewaarplaatsen van foto's, bestanden en muziek, maar de populaire SanDisk Cruzer Micro USB flash geheugen drives staan op het punt om tevens persoonlijke mode-uitingen te worden. Deze lente zal de uitlevering aanvangen van de draagbare apparaatjes uitgedost met verwisselbare kleurrijke omhullingen en kapjes waardoor ze lef, flair en een gevoel van energie uitstralen voor mensen onderweg. SanDisk Corporation deed deze aankondiging op een persconferentie tijdens de jaarlijkse Consumer Electronics Show waar het bedrijf zijn producten tentoonstelt in het Las Vegas Convention Center, South Hall, stand #31438.

Ook werden nieuwe hogere capaciteiten voor de gehele lijn van SanDisk's flash drives aangekondigd. De populaire SanDisk Cruzer mini zal verkrijgbaar zijn in 2 en 4 Gigabyte (GB) modellen en de SanDisk Cruzer Micro zal 1 en 2GB modellen krijgen. Ook de met een award onderscheiden Cruzer Titanium, met een titanium laag, ontworpen voor het functioneren in ruwe werkomstandigheden en bedieningcondities zal aangeboden worden met een capaciteit van 1GB.
SanDisk Cruzer Mini 4.0 GB
"Consumenten vragen hogere capaciteiten voor een divers gebruik aan opslag waaronder hoge resolutie digitale foto's, digitale muziekbestanden, videoclips, grafische presentaties en andere gegevens die veel geheugen vereisen." Zegt Eric Bone, director van product marketing bij SanDisk. "De nieuwe capaciteiten zullen aan deze vraag voldoen."

De rubberachtige omhullingen, die als doelgroep de modebewuste consument hebben, zullen eerst in blank en in twee kleuren uitgegeven worden, en zullen verkocht worden bij de SanDisk Cruzer Micros met capaciteiten van 256MB, 512MB en de nieuwe 1GB en 2GB modellen. De tweedelige omhulsels kunnen gemakkelijk aangebracht en verwijderd worden, en zijn niet hinderlijk voor de USB drive connecties van computers of zijn functies. Ze zullen ook werken met de SanDisk Cruzer MP3 Companion, een optionele digital muziekspeler die een docking port bevat voor de Micro.
SanDisk Cruzer Mirco Skins
"Deze kapjes geven een nieuwe dimensie van levendigheid en plezier aan onze USB lijn," zegt Mike Morganstern, retail product marketing manager voor SanDisk's USB flash drives. "Met het bijgeleverde koord kunnen gebruikers hem rond hun nek dragen en de kleur combineren met hun kleding. Of ze kunnen hem aan hun sleutels bevestigen met de bijgeleverde sleutelring. Door de kapjes kunnen mensen hun drives persoonlijker maken."

Naast de nieuwe outfit wordt de Cruzer Micros geleverd met waardevolle draagbare software programma's. Deze zijn: CruzerLock 2, een bestandscodering programma, CruzerSync, die synchroniseert met Outlook gegevens; and Cruzer PocketCache, die bestand back-up toestaat met minimaal gebruik van geheugen. Deze laatste twee worden aangeboden als probeerversies op de Cruzer Micros en Cruzer minis en als volledige versie op de Cruzer Titanium. De nieuwe Cruzer Micros met kapjes, die verkrijgbaar zullen zijn in februari zullen ook in een nieuwe verpakking verschijnen. Capaciteiten voor de SanDisk Cruzer Mini omvatten tevens 128MB, 256MB, 512MB en 1GB en voor de SanDisk Cruzer Titanium, 512MB.
CES
Back to the main index
This is your chance to WIN a SanDisk Ultra Card!
CES 2005 coveage - LetsGoDigital - Just one click away!