CES 2005 - SanDisk onthult een nieuwe lijn van op flash gebaseerde MP3 spelers
CES 2005
For more news about Digital Imaging surf to our Online Magazine...
SanDisk nieuwe lijn flash gebaseerde MP3 spelers
SanDisk onthulde de nieuwe SanDisk Sansa e 100 serie van kleine, draagbare digitale muziekspelers die ingebouwd flash geheugen gebruiken om vele uren van digitale muziek op te slaan. Een plezierige luisterervaring bieden de nieuwe muziekspelers die hi-fi geluid leveren, een verfijnd doch gemakkelijk te gebruiken navigatiesysteem en opslagsysteem voor het opzoeken van songs kent en een uniek design heeft dat de traditie van SanDisk's aparte stijl voortzet. De aankondiging werd gedaan op de persconferentie van SanDisk tijdens de jaarlijkse Consumer Electronic Show, waar SanDisk zijn producten demonstreert in het Las Vegas Convention Center, South Hall, stand #31438.

Aanvankelijk zullen capaciteiten van 512MB en 1GB verkrijgbaar zijn waarmee de SanDisk Sansa spelers honderden songs kan opslaan en tot 15 uur continu muziek valt te beluisteren. De nieuwe spelers voeren een SD Card slot om op een eenvoudig manier meer opslagcapaciteit te creëren, wat belangrijk kan zijn nu SanDisk en andere bedrijven onlangs SD cards met een capaciteit van 2GB aangekondigd hebben. De nieuwe muziekspelers zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op een grote reeks van populaire muziekformaten zoals MP3 en Window Media Audio (WMA) van onbeveiligde en beveiligde bestanden (zoals WMA bestanden die van muziek aanbiedende sites afgehaald worden).

"Ons doel is om luisteraars een fantastische bevredigende luisterervaring te bieden," zegt Eric Bone, Director van retail product marketing bij SanDisk. "Om dit voor elkaar te krijgen hebben we de Sansa lijn ontworpen met veel geavanceerde functies waaronder een gemakkelijk te navigeren menu, verhoogde geluidskwaliteit, en de mogelijkheid om de opslagcapaciteit te vergroten. We begrijpen ook hoe persoonlijk deze spelers zijn dus hebben we ons industriële ontwerp met zorg vervaardigd met de individuele luisteraar in het achterhoofd."
SanDisk Flash-based MP3 player
De SanDisk Sansa muziekspelers worden geleverd met stereo hoofdtelefoons, beschermhoesje met band voor om je arm, USB 2.0 kabel, AAA batterij en installatie C.D. met waardevolle software. Om meer uit het apparaat te halen kan hij ook gebruikt worden als USB oplag medium. Verder is het industriële design ontworpen met toekomstige mogelijkheden voor accessoires in het achterhoofd.

Aanvullende kenmerken:

- SD card slot voor aanvullende opslag en gemakkelijke muziekoverdracht
- Hoge snelheid USB 2.0 voor snelle overdracht van muziek
- Ondersteuning voor MP3, WMA (beiden beveiligd/DRM en onbeveiligd)
- Tot 15 uur continu gebruik met één enkele AAA batterij
- Digitale FM radio met 20 voorgeprogrammeerde zenders
- Een Multi-line indigo Backlit LCD display die album, artiest en songnaam informatie
  weergeeft

De SanDisk digitale muziekspeler wordt in maart 2005 verkrijgbaar. Wereldwijd zal de speler verkocht worden in één van de 93.000 zaken waar het SanDisk merk verkrijgbaar is. De digitale muziekspeler is "Plug and Play" met computers door de ondersteunende USB Mass Storage Class), als hij gebruikt wordt met Windows XP, 2000 en ME.
CES
Back to the main index
Play & Win a SanDisk Ultra II 1 GB Card!
CES 2005 coveage - LetsGoDigital - Just one click away!