CES 2005 - Sony introduceert nieuwe Cyber-shot T33 camera
CES 2005
For more news about Digital Imaging surf to our Online Magazine...
Sony introduceert nieuwe Cyber-shot T33 camera
Sony Corporation van Hong Kong Limited heeft vandaag de nieuwste aanwinst voor de Cyber-shot T-lijn onthuld: de trendy DSC-T33. De DSC-T33, gehuisvest in een prachtige zilverkleurige body, heeft subtiele randen toebedacht gekregen om de stijl van de T-lijn van Sony een duwtje opwaarts te geven. Zijn geborstelde aluminium afwerking completeert het cameraontwerp en zorgt voor een elegante uitstraling. Het grote 2.5 inch LCD scherm van de DSC-T33, uitgerust met een Clear Photo LCD, verbetert de kwaliteit van de beelddisplay door te voorkomen dat reflecterend licht storend werkt. Dit betekent dat de gebruiker perfecte opnamen in fel zonlicht kan maken en terugkijken zonder de ogen half dicht te moeten knijpen. Bovendien zorgen het hogere contrast, de helderheid en de resolutie van de nieuwe LCD voor een betere kleurweergave.
Sony Cybershot DSC-T33
De DSC-T33 heeft tevens een 5.1 Megapixel Super HAD CCD. De Carl Zeiss Vario-Tessar lens doet zijn werk binnenin de camera en treedt niet buiten de body van de camera zodat het slanke profiel van de camera behouden blijft. Zijn 3x optische zoom en 12x SmartZoom (bij VGA resolutie) garanderen een fantastische beeldkwaliteit, zelfs wanneer beelden van zeer dichtbij bekeken worden. De DSC-T33 bevat een ingebouwde, elektronisch bediende lenskap, die onmiddellijk opent bij het activeren van de camera. Met één druk op de knop komt de camera in minder dan een seconde tot leven, zodat iedere ongeposeerde spontane fotomogelijkheid uitgebuit kan worden. Het Real Imaging Processor circuit zorgt niet alleen voor een uitgebreidere beeldkwaliteit en helderheid maar verbetert ook de reactietijd van de camera en het uithoudingsvermogen van de batterij.

Met de optionele Memory Stick PRO Duo kan de camera ook bewegende beelden met een hoge resolutie opnemen en afspelen. MPEG Movie VX Fine modus geeft de gebruiker de mogelijkheid tot het opnemen van MPEG videoclips met een resolutie van 640x480 pixels en 30 beelden per seconde, totdat de gehele capaciteit van de geheugenkaart verbruikt is.
Sony Cybershot DSC-T33
Altijd de juiste instelling: Deze stijlvolle camera is zeer gemakkelijk in het gebruik voor wie dan ook. Uitgerust met een automatische scherpstelling en automatische belichting kunnen ook beginnende fotografen in een keer het gewenste resultaat behalen. Ook zijn verschillende instellingen voorhanden, afhankelijk van de belichtingscondities. Opties zoals: schemering, portret, landschap, sneeuw, strand, kaarslicht, snelle sluitertijd en zelfs vuurwerk garanderen foto's van een hoge kwaliteit onder alle omstandigheden. De Cyber-shot T33 heeft ook een Vergrotingsinstelling waarbij onderwerpen die op de LCD display verschijnen tot 3.3 maal vergroot kunnen worden. Dit maakt het de gebruiker mogelijk om zelfs het kleinste detail te vangen om de best mogelijke beeldkwaliteit te verkrijgen, overal en altijd.
Sony Cybershot DSC-T33
Cyber-shot Station: Opladen en delen: De nieuwe DSC-T33 camera wordt geleverd met zijn eigen Cyber-shot Station USB cradle. Daardoor is het veel gemakkelijker om foto's te laten zien aan vrienden of om beelden naar een computer over te zetten terwijl tegelijkertijd de batterijen opgeladen worden. Als hij aangesloten wordt op een PictBridge compatibele printer, zoals de Sony digitale fotoprinter de DPP-FP30, is foto's printen een fluitje van een cent. Met ongeveer 180 beelden per opgeladen InfoLITHIUM batterij, NP-FT1 kan de gebruiker raak schieten zonder te vrezen dat de batterij leeg raakt.
CES
Back to the main index
Want to know all about your new Digital Camera ?
CES 2005 coveage - LetsGoDigital - Just one click away!